Anti-Frizz & Deep Hydration Hair Balm


Voordelen van Anti-Frizz & Deep Hydration Hair Balm

 •    Unieke balsem tot olie formule
 •    Herstelt & repareert het haar
 •    Voor glanzend en pluisvrij haar
 •    Geschikt voor droog en pluizig haar
 •    Natuurlijke goede ingrediënten
 •    Gemaakt in Denemarken
 •    Gecertificeerd biologisch
 •    Gecertificeerd Vegan
 •    Zonder parabenen, sulfaten, ftalaten
Gemaakt in Denemarken
Gecertificeerd biologisch
Gecertificeerd vegan
Geen parabenen, sulfaten, ftalaten
Anti-Frizz & Deep Hydration Hair Balm

Hoe het werkt

Anti-Frizz & Deep Hydration Hair Balm is een doorbraak in het herstel van het haar. Deze dikke balsem transformeert tot een voedende olie tussen je handen en is bedoeld om op droog haar te worden aangebracht voordat het wordt gewassen. Waarom? Omdat droog haar veel beter absorbeert dan nat haar, wat betekent dat je haar beter kan genieten van de voordelen van deze vocht- en voedingsstofrijke natuurlijke ingrediënten. Het haar ziet er glad en glanzend uit en voelt aan - niet vet of zwaar. Als bijkomend voordeel beschermt Anti-Frizz & Deep Hydration Hair Balm het haar tegen toekomstige beschadiging van vrije radicalen en UV-stralen.

Al onze natuurlijke ingrediënten zijn uitgekozen vanwege hun zuiverheid en effectiviteit bij het verbeteren van de gezondheid van uw haar. Een selectie van de belangrijkste ingrediënten:

 • Shea Boter - Herstelt en beschermt het haar door de lokken te helpen om vocht vast te houden en ze te beschermen tegen schade door de zon.
 • Biologisch Olijfolie Extract - Herstelt uitgedroogde lokken met hydratatie, vitamines en antioxidanten, terwijl het beschermt tegen vrije radicalen en vroege veroudering van de haren en haarzakjes.
 • Jojoba Zaadolie - Verzorgt het haar en maakt het gladder, waardoor het sterker, glanzender en minder snel afbreekt.
 • Zonnebloemzaad Olie - Hydrateert het haar met een hoog gehalte aan onverzadigde vetzuren zoals linolzuur en oliezuur.
  Anti-Frizz & Deep Hydration Hair Balm

  Veelgestelde vragen

  Wat is Anti-Frizz & Deep Hydration Hair Balm?

  Anti-Frizz Deep Hydration Hair Balm is een dikke balsem die verandert in een voedende olie. Deze haarbehandeling is samengesteld uit ultra-voedende natuurlijke ingrediënten zoals shea boter, jojoba zaadolie en zonnebloemzaad olie. Deze ingrediënten doordrenken de uitgedroogde lokken met vocht, vitamines en antioxidanten die het haar zacht, glanzend, glad en beschermd tegen de elementen achterlaten.

  Is Anti-Frizz & Deep Hydration Hair Balm iets voor mij?

  We raden Anti-Frizz & Deep Hydration Hair Balm aan voor droog en pluizig haar.

  Hoe vaak moet ik Anti-Frizz & Deep Hydration Hair Balm gebruiken?

  Anti-Frizz & Deep Hydration Hair Balm is ontwikkeld voor om 1 keer per week te gebruiken.

  Verwarm een kleine hoeveelheid Anti-Frizz & Deep Hydration Hair Balm tussen je handpalmen om het product vloeibaar te maken. Breng het aan op droog haar, met name op de uiteindes of waar het haar droog en pluizig is. Laat het minstens 10 minuten intrekken. Was het dan uit en style het zoals je normaal doet. Tip voor extra droog en beschadigd haar: laat het 's nachts intrekken terwijl je slaap zodat je haar zich optimaal kan opladen met de voedende ingrediënten. Gebruik het 1 keer per week.