Anti-Frizz & Hydration Pre-Shampoo Hair Balm


Voordelen van het product

 •    Unieke balsem tot olie formule
 •    Herstelt & repareert het haar
 •    Zorgt voor glanzend en pluisvrij haar
 •    Geschikt voor droog en pluizig haar
 •    100% natuurlijke ingrediënten
 •    Made in Denmark
 •    Siliconenvrije behandeling
 •    Vegan & Biologisch gecertificeerd
 •    Sulfaat-, parabeen- en ftalaatvrij
Made in Denmark
Biologisch gecertificeerd
Vegan gecertificeerd
Sulfaat-, parabeen- en ftalaatvrij
Anti-Frizz & Deep Hydration Hair Balm

Hoe het werkt

Anti-Frizz & Hydration Pre-Shampoo Hair Balm is een doorbraak in het herstel van het haar. Deze dikke balsem transformeert tot een voedende olie tussen je handen en is bedoeld om op droog haar te worden aangebracht voordat het wordt gewassen. Waarom? Omdat droog haar veel beter absorbeert dan nat haar. Anti-Frizz & Hydration Pre-Shampoo Hair Balm zit vol met sterk hydraterende oliën, die het haar beschermen tegen hardwatermineralen en vochtverlies, terwijl het de vochtbalans van het haar effectief herstelt en droog en pluizig haar bestrijdt. Met behulp van zware, vochtinbrengende oliën heeft het haar tijd nodig om de voordelen van de voedingsrijke ingrediënten in deze pre-shampoo haarbalsem op te nemen, wat het perfect maakt als nachtbehandeling.

Het resultaat? Het haar ziet er glad, glanzend en sterk uit, maar voelt niet vettig of verzwaard. Als bijkomend voordeel beschermt de Anti-Frizz & Hydration Pre-Shampoo Hair Balm het haar ook tegen schadelijke UV stralen.

Al onze natuurlijke ingrediënten zijn uitgekozen vanwege hun zuiverheid en effectiviteit bij het verbeteren van de gezondheid van uw haar. Een selectie van de belangrijkste ingrediënten:

 • Biologische Shea Boter - Herstelt en beschermt het haar door de lokken te helpen om vocht vast te houden en ze te beschermen tegen schade door de zon.
 • Biologisch Olijfolie Extract - Herstelt uitgedroogde lokken met hydratatie, vitamines en antioxidanten, terwijl het beschermt tegen vrije radicalen en vroege veroudering van de haren en haarzakjes.
 • Biologische Jojoba Zaadolie - Verzorgt het haar en maakt het gladder, waardoor het sterker, glanzender en minder snel afbreekt.
 • Biologische Zonnebloemzaad Olie - Hydrateert het haar met een hoog gehalte aan onverzadigde vetzuren zoals linolzuur en oliezuur.
  Anti-Frizz & Deep Hydration Hair Balm

  Wat is dit product?

  De Anti-Frizz & Hydration Pre-Shampoo Hair Balm is een dikke balsem die verandert in een voedende olie. Deze haarbehandeling is samengesteld uit ultra-voedende natuurlijke ingrediënten zoals shea boter, jojoba zaadolie en zonnebloemzaad olie. Deze ingrediënten doordrenken de uitgedroogde lokken met vocht, vitamines en antioxidanten die het haar zacht, glanzend, glad en beschermd tegen de elementen achterlaten.

  Is dit product iets voor mij?

  We raden de Anti-Frizz & Hydration Pre-Shampoo Hair Balm aan voor droog en pluizig haar.

  Heeft dit product een geur?

  Ja! De licht geurende geur is 100% natuurlijk afgeleid van knapperige groene appel, perzik en peer. De perfecte combinatie tussen fris en zoet als je het ons vraagt.

  Hoe gebruik ik dit product?

  Anti-Frizz & Hydration Pre-Shampoo Hair Balm is ontwikkeld voor om 1 keer per week te gebruiken.

  Verwarm een kleine hoeveelheid Anti-Frizz & Hydration Pre-shampoo Hair Balm tussen je handpalmen om het product vloeibaar te maken. Breng het aan op droog haar, met name op de uiteindes of waar het haar droog en pluizig is. Laat het minstens 10 minuten intrekken. Was het dan uit en style het zoals je normaal doet. Tip voor extra droog en beschadigd haar: laat het 's nachts intrekken terwijl je slaapt zodat je haar zich optimaal kan opladen met de voedende ingrediënten. Gebruik het 1 keer per week.