Hair Growth & Repair Conditioner for Blondes


Voordelen van het product

 •    Geschikt voor wit, blond of grijs haar
 •    Rijk aan actieve, violette kleuractivators
 •    Voorkomt breekbaar en droog haar
 •    Geschikt voor geverfd & ongeverfd haar
 •    Made in Denmark
 •    Rijk aan biologische ingrediënten
 •    Gecertificeerd vegan
 •    Geen parabenen/sulfaten/ftalaten
 •    Siliconenvrije conditioner
Made in Denmark
Biologische ingrediënten
Gecertificeerd vegan
Geen parabenen, siliconen, SL-sulfaten
Hair Growth & Repair Shampoo

Hoe werkt het?

Hair Growth & Repair Conditioner For Blondes is een zilver conditioner die is ontworpen om het haar een intense hydraterende boost te geven en de perfecte verzorging voor wit, blond of grijs haar. Verven en bleken kan extreem beschadigend zijn voor het haar en resulteren in droog en breekbaar haar, maar met de juiste verzorging kan dit voorkomen worden. Omdat paars de complementaire kleur is van geel en oranje, elimineren de paarse pigmenten in de conditioner de ongewenste gele tinten in het haar, waardoor het haar een fijne, koele, lichte tint krijgt.

Alle ingrediënten zijn geselecteerd op hun natuurlijke kracht om de gezondheid van het haar te verbeteren. Bevat onder andere:

 • Biologische Aloë Vera: Vol met enzymen, voedingsstoffen en vitamines die helpen de hydratatie en de elasticiteit van het haar te behouden, terwijl de natuurlijke pH van de hoofdhuid in balans wordt gehouden en een gezonde haargroei wordt ondersteund.
 • Zoethoutextract: Heeft ontstekingsremmende eigenschappen, waarvan bekend is dat ze irritatie en roodheid verminderen en de hoofdhuid stimuleren.
 • Biologische Abrikozenpitolie: Rijk aan essentiële vetzuren, antioxidanten en vitamine A, C en E die het haar voeden en verzorgen.
 • Biologische Zoete Amandelolie: Vol met mineralen, vitamines A, B en E en omega 9, 6 en 3 vetzuren, die vrije radicalen bestrijden en het haar gezond en beschermd houden.
hairlust shampoo

Veelgestelde vragen

Is een zilver conditioner iets voor mij?

Als je wit, blond of grijs haar hebt, is dit een shampoo voor jou! Een zilver conditioner helpt met het behouden van de natuurlijke koele toon van licht haar. Vooral geverfd en chemisch behandeld haar dreigt droog en beschadigd te raken, dus een hydraterende verzorging van het haar is essentieel om te voorkomen dat de lokken breken of uitdrogen. HairLust Hair Growth Repair Conditioner For Blondes verzorgt het haar en beschermt het tegen chemische schade en oxidatieve stress d.m.v. diepgaande verzorging en voeding.

Moet ik conditioner gebruiken als ik ook een haarmasker gebruik?

Een haarmasker geeft een intensieve behandeling en wordt bij voorkeur 1-2 keer per week gebruikt. De conditioner is geschikt voor de dagelijkse verzorging van je haar. Als je haar chemisch behandeld, droog, futloos of dof is, is het een goed idee om beide te gebruiken om een optimaal effect te krijgen. Tip: eindig altijd met conditioner na een haarmasker, omdat een conditioner voor de beschermende afsluiting van de haarcellen zorgt.

HOE VAAK MOET IK HET GEBRUIKEN EN HOE?

De conditioner kan 2-3 keer per week worden aangebracht, zoals gewenst. Denk er altijd aan om de conditioner te gebruiken als afsluitende verzorging na het gebruik van shampoo, omdat de conditioner de haren een beschermende laag geeft en het haar voorbereidt op de dagelijkse 'beproevingen'. Het kan ook worden gebruikt als een aanvulling op je algemene conditioner, voor de dagen waarop je een wat extra koele tint wilt.

Verdeel de conditioner na de wasbeurt met shampoo in nat haar. Zorg ervoor dat je eerst voorzichtig overtollig water uit het haar wringt voordat je de conditioner gebruikt, zodat het product niet wordt verdunt door water. Masseer de conditioner zachtjes in op op het haar. Laat de conditioner 2-3 minuten inwerken om te profiteren van zowel de voedende als de oplichtende ingrediënten in de conditioner en spoel het daarna grondig uit.