Hair growth repair conditioning leave-in mist


Voordelen van het product

 •    Onmiddellijke hydratatie
 •    Herstelt met Protectagen™
 •    Beschermt tegen haarbreuk
 •    Ontwart en verzacht het haar
 •    Vol natuurlijke goede ingrediënten
 •    Made in Denmark
 •    Gecertificeerd Biologisch
 •    Gecertificeerd Vegan
 •    Geen parabenen, sulfaten of ftalaten
Made in Denmark
Gecertificeerd biologisch
Gecertificeerd vegan
Geen parabenen, sulfaten, ftalaten
Hair growth repair conditioning leave-in mist

Hoe het werkt

Hair Growth & Repair Leave-in Conditioning Mist is een mist vol voedingstoffen die verzorging en hydratatie biedt voor droog, beschadigd of pluizig haar. Het ster ingrediënt van deze corrigerende behandeling is Protectagen™, een gepatenteerde actieve mix die rijstproteïne gebruikt om de structuur van beschadigde haarlokken weer op te bouwen. Biologische aloë bladsap, olijfolie, zonnebloemzaadolie en bosbessenextract geven een onmiddellijke hydratatie boost aan uitgedroogde lokken om het haar glad te maken en te verzachten. Deze natuurlijke ingrediënten zitten vol krachtige antioxidanten die het haar beschermen tegen omgevingsfactoren zoals vervuiling en UV-stralen om haarbreuk te minimaliseren. Het haar is zichtbaar gezonder en glanzender. Al onze natuurlijke ingrediënten zijn uitgekozen vanwege hun zuiverheid en effectiviteit bij het verbeteren van de gezondheid van het haar. Zoals o.a.:

 • Protectagen™ (Water, Glycerine, Gehydrolyseerde rijstproteïne) - Dit gepatenteerde actieve mengsel maakt gebruik van gehydrolyseerde proteïne om schade veroorzaakt door vrije radicalen, verontreinigende stoffen en andere milieu-agressors weer op te bouwen.
 • Biologische Aloë Vera - Vol met enzymen, voedingsstoffen en vitamines die helpen de hydratatie en de elasticiteit van het haar te behouden, terwijl de natuurlijke pH van de hoofdhuid in balans wordt gehouden en een gezonde haargroei wordt ondersteund.
 • Biologische Olijfolie - Versterkt en beschermt het haar van wortel tot punt met vetzuren die het haar helpen vocht vast te houden en te voorkomen dat het uitdroogt.
 • Biologische Zonnebloemzaadolie - Deze lichte plantaardige olie heeft een hoog vetzuurgehalte dat het haar diep hydrateert om de hanteerbaarheid te verbeteren en pluizigheid te verminderen.
 • Bergbraam Fruit Extract - Deze zeldzame Noordelijke bes, rijk aan vitamine C, beschermt het haar tegen vrije radicalen zoals vervuiling en UV-stralen.
  hairlust leave-in conditioner spray

  Veelgestelde vragen

  Wat is Hair Growth & Repair Leave-in Conditioning Mist?

  Hair Growth & Repair Leave-in Conditioning Mist is een haarmist vol voedingsstoffen die een onmiddellijke boost van hydratatie levert aan droog, beschadigd of pluizig haar. Het haar ziet er zachter en gladder uit bij gebruik. Bovendien beschermt deze hydraterende behandeling tegen haarbreuk om de haargroei te bevorderen.

  Is Hair Growth & Repair Leave-in Conditioning Mist iets voor mij?

  Hair Growth & Repair Leave-in Conditioning Mist is speciaal ontwikkeld voor droog, beschadigd of pluizig haar. Alle haartypes kunnen echter profiteren van deze mist omdat het voeding en bescherming biedt tegen vervuiling, UV-stralen en andere milieu-agressors.

  Hoe vaak moet ik Hair Growth & Repair Leave-in Conditioning Mist gebruiken?

  We raden je aan om Hair Growth & Repair Leave-in Conditioning Mist na elke wasbeurt te gebruiken. Voor zeer beschadigd haar raden we dagelijks gebruik aan om het haar nieuw leven in te blazen met een boost van hydratatie.