Hair Growth & Repair Set for Curls


Voordelen van het product 

 •    Geschikt voor alle soorten krullen
 •    Accentueert het natuurlijke krulpatroon
 •    Geregistreerd door The Vegan Society
 •    Ideaal voor de Curly Girl Methode
 •    Siliconen-, mineraalolie- en sulfaatvrij
 •    Made in Denmark
 •    Biologisch gecertificeerd
 •    Droogt het haar niet uit
 •    Geur: sinaasappel, zwarte bes & lychee
Made in Denmark
Biologisch Gecertificeerd
Vegan gecertificeerd
Siliconen-, mineraalolie- & sulfaat-vrij
Curl Recovery & Protection Mask

Hoe het werkt

Als je op zoek bent naar de perfecte cleanser en conditioner voor je krullen, dan is je zoektocht bij deze voorbij! De Hair Growth & Repair Set for Curls biedt milde reiniging en lichtgewicht hydratatie voor alle krultypes. Onze shampoo en conditioner voor krullend haar bevatten geen sulfaten, uitdrogende alcoholen, siliconen, minerale oliën of parabenen.

Wat zit er in?

Hair Growth & Repair Shampoo for Curls

Krullend haar wordt vaak wat sneller droog, wat betekent dat het een speciaal samengestelde shampoo nodig heeft. Dat is waar onze Hair Growth & Repair Shampoo for Curls om de hoek komt kijken! Deze zachte shampoo droogt het haar niet uit en is ideaal voor droge, broze of beschadigde krullen.

Bovendien voorziet de Hair Growth & Repair Shampoo for Curls het haar van vocht. Lichtgewichte, plantaardige ingrediënten zoals glycerine en Aquaxyl™ zorgen voor langdurige hydratatie. Veganistische microproteïnen herstellen de structuur van beschadigde krullen, waardoor ze sterker worden en minder snel afbreken. Wat dat betekent? Minder pluis!

Hair Growth & Repair Conditioner for Curls

Het kan verwarrend zijn om je weg te vinden met de vele verschillende soorten conditioners voor krullend haar op de markt. Daarom hebben we deze Hair Growth & Repair Conditioner for Curls ontwikkeld! Het unieke curly girl product werkt als een co-wash, uit te spoelen conditioner, en leave-in conditioner. Het hangt allemaal af van hoe je het gebruikt!

De conditioner zonder siliconen zorgt voor langdurige, lichtgewicht hydratatie die ideaal is voor droge en pluizige krullen. Het geheime ingrediënt is Aquaxyl™, een van suiker afgeleide stof die uitdroging door vochtverlies voorkomt.

We hebben deze conditioner samengesteld met veganistische microproteïnen die de structuur van je krullen herstellen en ze nieuw leven inblazen. Plus, antioxidant-rijke plantaardige ingrediënten zoals açai fruit extract bieden bescherming tegen schade door UV-stralen, styling, en luchtvervuiling.

Gebruik voor het beste resultaat onze krullen shampoo en conditioner samen.

De producten in de Hair Growth & Repair Set for Curls zijn gemaakt met pure ingrediënten die jeukende opbouw voorkomen.

Hair Growth & Repair Set for Curls

Werkt het product voor alle haartypes?

De Hair Growth & Repair Set for Curls is geschikt voor alle soorten krullende haartypes, van golvend haar tot kroezend haar. Dit product werkt het beste voor haartypes 2A-2C, 3A-3C en 4A-4C.

Is dit product geschikt voor de Curly Girl Methode (CGM)?

De Curly Girl Methode is een haarverzorgingsroutine die speciaal is ontworpen om de gezondheid en het uiterlijk van pluizig krullend haar te verbeteren. Ken je deze methode nog niet? Lees dan onze informatieve blog over de GCM boordevol producttips! 

Volgens de Curly Girl Methode kun je producten die sulfaten, uitdrogende alcoholen, siliconen, minerale oliën of parabenen bevatten beter vermijden. De Hair Growth & Repair Set for Curls is ideaal voor de Curly Girl Methode omdat het is samengesteld zonder al deze schadelijke ingrediënten. Je hoeft de Curly Girl Methode echter niet te volgen om jouw krullen te verzorgen met deze sulfatenvrije shampoo en deep conditioner voor krullen.

Hoe kan ik mijn resultaten optimaliseren?

We hebben onze producten voor krullend haar ontworpen om het beste uit je krullen te halen. Geen pluizig, droog of vettig haar – slechts veerkrachtige en gezonde krullen.

Wij adviseren om de Hair Growth & Repair Set for Curls te gebruiken in combinatie met de andere producten uit onze collectie voor krullend haar:

 • Hair & Scalp Detox Scrub om productophopingen van je lokken te verwijderen. Deze sulfaatvrije scrub voor de hoofdhuid bevat o.a. abrikozenpit dat op milde wijze productophopingen van de hoofdhuid en het haar verwijdert.
 • Curl Recovery & Protection Mask om eenmaal per week een diepe hydratatie en versterking te bieden.
 • Curl Activator Cream om krullen te stylen en meer definitie te geven.