Hair Growth & Repair Shampoo for Blondes


Voordelen bij gebruik van HairLust Hair Growth & Repair Shampoo for Blondes

  •    Biologische en vegan ingrediënten
  •    Geen parabenen, SL-sulfaten of ftalaten
  •    Shampoo zonder siliconen
  •    Geproduceerd in Denemarken
  •    Voor geverfd & ongeverfd licht haar
  •    Voor gezonder & sterker haar
  •    Bevat kleuractivators
  •    Reinigt & hydrateert het haar
  •    Optimaal met Conditioner for Blondes
Deens product
Biologische ingrediënten
Gecertificeerd vegan
Zonder parabenen, siliconen of SL-sulfaten
Hair Growth & Repair Shampoo For Blondes

HairLust zilvershampoo voor licht & grijs haar

HairLust Hair Growth & Repair Shampoo for Blondes bevat kleuractivators die gele tonen effectief neutraliseren en zo licht haar helpen om licht te blijven. Je kunt HairLust zilvershampoo voor zowel gekleurd als ongekleurd haar gebruiken. HairLust Hair Growth & Repair Shampoo for Blondes is speciaal ontworpen om licht haar te onderhouden, maar is ook een effectieve behandeling voor haar dat verkleurd is door bijvoorbeeld stylingproducten of de zon.

HairLust zilvershampoo bevat actieve ingrediënten zoals biologische aloë vera, biologische bosbes extract en biologische mango boter, die samen de hoofdhuid hydrateren, voeden en kalmeren, terwijl ze effectief helpen om haar en hoofdhuid te reinigen van opgehoopte resten van stylingproducten. Een gezonde hoofdhuid is ongelooflijk belangrijk voor een gezonde haargroei. Vooral voor gekleurd of gebleekt haar zijn extra hydratering en verzorging essentieel.

Combineer daarom deze zilvershampoo met HairLust Hair Growth & Repair Conditioner for Blondes voor het beste resultaat.

 

hairlust silver shampoo

Gecertificeerde veganistische shampoo met effectieve biologische ingrediënten

HairLust Hair Growth & Repair Shampoo for Blondes is een gecertificeerde veganistische zilvershampoo met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, waarvan er vele biologisch zijn. Wij geloven dat pure ingrediënten betere en gezondere resultaten produceren. De zilvershampoo is ontwikkeld zodat alle actieve ingrediënten elkaar op de best mogelijke manier aanvullen en zo effectief voorkomen dat je haarkleur vervaagd. Daarom kun je met een goed geweten je lichte haar met deze voedende shampoo te behandelen om gele en oranje tonen te neutraliseren.

Vooral gekleurd en gebleekt haar dreigt droog en dof te worden. Actieve ingrediënten zoals biologische mangoproteïne en biologisch bosbessenextract bevochtigen en brengen effectief gekleurd als ongekleurd licht haar weer tot leven.

Aloë vera zit vol met enzymen, mineralen, aminozuren, voedingsstoffen en vitamines die helpen het natuurlijke pH-niveau van de hoofdhuid te handhaven en een gezonde haargroei te ondersteunen. Een hoog gehalte aan antioxidanten bestrijdt vrije radicalen en beschermt de cellen in zowel de huid als het haar, zodat vocht en voeding diep kunnen doordringen. We gebruiken alleen gecertificeerde biologische aloë vera, omdat we geloven dat ecologie een verschil maakt.