Hair Growth & Repair Shampoo & Conditioner for Blondes


Voordelen van het product

 •    Geschikt voor wit, blond of grijs haar
 •    Rijk aan actieve, violette kleuractivators
 •    Voorkomt breekbaar en droog haar
 •    Geschikt voor geverfd & ongeverfd haar
 •    Made in Denmark
 •    Rijk aan biologische ingrediënten
 •    Gecertificeerd vegan
 •    Geen parabenen/sulfaten/ftalaten
 •    Siliconenvrije shampoo & conditioner
Made in Denmark
Biologische ingrediënten
Gecertificeerd vegan
Zonder parabenen, siliconen of SL-sulfaten
Hair Growth & Repair Shampoo For Blondes

Hoe werken de producten?

Deze zilver shampoo en conditioner zijn ontwikkeld om het haar intens te hydrateren, een kleur boost te geven, en als verzorging van wit, blond of grijs haar. Verven en bleken kunnen zeer schadelijk zijn voor het haar en resulteren in beschadigd en breekbaar haar. Met de juiste verzorging voor licht haar kan dit worden voorkomen. De violette pigmenten in de producten neutraliseren de ongewenste gele tinten in het haar, omdat paars de complementaire kleur is van geel.

Alle ingrediënten zijn gekozen vanwege hun zuiverheid en vermogen om de gezondheid van het haar te verbeteren. Ingrediënten zijn o.a.:

 • Biologische Aloë Vera: ol met enzymen, voedingsstoffen en vitamines die helpen de hydratatie en de elasticiteit van het haar te behouden, terwijl de natuurlijke pH van de hoofdhuid in balans wordt gehouden en een gezonde haargroei wordt ondersteund.
 • Creatine: (Kreatin) Wordt gebruikt om beschadigd en overbehandeld haar te verzorgen en te repareren. Helpt het haar te versterken en de productie van keratine te stimuleren, waar het haar grotendeels uit bestaat. Werkt hydraterend en verzachtend op het haar en de wortels en gaat klitten tegen.
 • Zoethoutextract: Heeft ontstekingsremmende eigenschappen, waarvan bekend is dat ze irritatie en roodheid verminderen en de hoofdhuid stimuleren.
 • Panthenol: (Provitamine B5) Wordt omgezet in vitamine B5 bij contact met de hoofdhuid en helpt de haargroei te stimuleren.
 • Biologische mango-extract: Werkt hydraterend, kleurbeschermend en als antioxidant, beschermt tegen UV-stralen en stimuleert de regeneratie van haarcellen en collageenproductie.
hairlust conditioner for blondes

Veelgestelde vragen

Is een zilver shampoo en conditioner iets voor mij?

Als je wit, blond of grijs haar hebt, zijn dit de producten voor jou! Beide producten bevatten paarse pigmenten die gele en oranje tonen tegengaan. Verven, bleken en andere chemische behandelingen kunnen het haar vaak droog, pluizig en beschadigd achterlaten, terwijl warmtebehandeling en styling de fijne, lichte haren kunnen verkleuren. Daarom heeft blond haar vaak extra goede en hydraterende verzorging nodig die tegelijkertijd het haar een koelere tint kunnen geven.

Hoe vaak moet ik de producten gebruiken?

Gebruik HairLust Hair Growth & Repair Shampoo & Conditioner For Blondes al naar behoefte 2-3 keer per week, of gebruik de serie als aanvulling op je gewone shampoo en conditioner wanneer je je haren een extra koele tint wilt geven. We raden aan om je haar niet te vaak te wassen, en het er geleidelijk aan te laten wennen dat het enkel een paar keer per week wordt gewassen. Wanneer de natuurlijke oliën en talg van de hoofdhuid te vaak worden weggewassen, wordt de talgproductie verder verhoogd omdat de hoofdhuid op die manier compenseert in een poging om de huid en het haar te beschermen tegen bijv. uitdroging.

Deze zilver shampoo en conditioner kunnen gemakkelijk bij elke wasbeurt worden gebruikt, maar we raden je aan het uit te proberen, zodat je de routine vindt die resulteert in de gewenste haar tint.

Hoe gebruik ik de producten?

Behaal het best mogelijke resultaat door beide producten samen te gebruiken.

Was je haren met HairLust Hair Growth & Repair Shampoo for Blondes in twee rondes. Masseer eerste de zilver shampoo goed in op de hoofdhuid en spoel het af met warm water. In de eerste wasbeurt zal de shampoo niet erg schuimen. Verdeel vervolgens de shampoo in de tweede wasbeurt van wortel tot punt en masseer het goed in. Spoel het grondig uit met warm water. Op deze manier worden productresten en vuil het meest effectief verwijdert, zodat de hoofdhuid en de haren beter kunnen profiteren van de voedingsstoffen in de conditioner.

Eindig met HairLust Hair Growth & Repair Conditioner for Blondes. Verdeel de conditioner van wortel tot punt en masseer het goed in. Laat het 2-3 minuten inwerken en spoel het vervolgens uit.