Hair & Scalp Detox Scrub


Voordelen van het product

 •    Met diepe reiniging en verkoelend effect
 •    Voor de droge/jeukende/vette hoofdhuid
 •    Verwijdert overtollig vuil en talg
 •    Geschikt voor geverfd haar
 •    Made in Denmark
 •    Gecertificeerd biologisch
 •    Gecertificeerd vegan
 •    Geen parabenen, sulfaten of ftalaten
 •    Siliconenvrije hoofdhuid scrub
Made in Denmark
Biologisch gecertificeerd
Vegan gecertificeerd
Zonder parabenen of siliconen
Hair & Scalp Detox Scrub

Hoe het werkt?

Productresten van haarproducten, natuurlijke oliën en hard water kunnen zich ophopen op de hoofdhuid en haar. Het haar kan er daarom dof en futloos uitzien en je hoofdhuid vettig en geïrriteerd. En dat is niet de bedoeling natuurlijk! Hair & Scalp Detox Scrub biedt je haren als het ware de 'reset knop' door zachtjes alle resten te verwijderen van je hoofdhuid. Zie het als een exfoliator, maar dan voor je hoofdhuid en je haren. Het haar is glanzender en makkelijker handelbaar wanneer de hoofdhuid in een optimale conditie is. De Scalp Detox Scrub bevat:

 • Biologische Aloë Vera: Vol enzymen, voedingsstoffen en vitamines die de natuurlijke pH van de hoofdhuid helpen behouden en een gezonde haargroei ondersteunen.
 • Biologische groene munt: Draagt bij aan een evenwichtig olie gehalte in de hoofdhuid,en zorgt voor een verkoelend en verkwikkend effect dat de bloedcirculatie stimuleert.
 • Colloïdale havermout (Havermoutmeel): Werkt hydraterend, ontstekingsremmend, als antioxidant en verstevigend voor de huid.
 • Gluadin® Kera-P LM (Gehydrolyseerde plantaardige eiwitten): Actieve micro-eiwitten die het haar van binnenuit versterken en opnieuw opbouwen, en de groeicyclus van het haar verlengen. Waardoor het haar zichtbaar gezonder en veerkrachtiger wordt. Minimaliseert gespleten haarpunten en gebroken haar tot wel 20%, terwijl de algehele gezondheid van het haar tot wel 60% wordt verbeterd* (Onderzoek door BASF Care Creations).
 • Biologisch bosbessenextract: Werkt als antioxidant, antibacterieel en exfoliërend, op een gevoelige of geïrriteerde hoofdhuid, en verbetert de elasticiteit en glans van het haar.
 • Biologisch Acai-extract: Werkt hydraterend, voedend en als antioxidant op het haar en de hoofdhuid.
  hair & scalp detox scrub

  FAQ

  Wat is Hair & Scalp Detox Scrub?

  Hair & Scalp Detox Scrub is een effektieve, maar milde hoofdhuid scrub: een wekelijkse pre-shampoo behandeling die zachtjes dode huidcellen, productresten, en resten van hard water van je hoofdhuid en haren verwijdert. Dit bevordert een gezonde haargroei en veerkrachtig haar.

  Is Hair & Scalp Detox Scrub iets voor mij?

  Hair & Scalp Detox Scrub werkt bij alle haartypes, dus iedereen kan het gebruiken. Iedereen heeft baat bij een goede scrub zo nu en dan! Wel raden we dit product specifiek aan als je veel haarproducten gebruikt, je doucht met hard water, en voor iedereen met vettige haren.

  Hoe vaak moet ik Hair & Scalp Detox Scrub gebruiken?

  Je kunt Hair & Scalp Detox Scrub telkens gebruiken wanneer je het gevoel hebt dat de productresten zich weer hebben opgehoopt. Als je twijfelt, probeer het dan 1 keer per week te gebruiken en kijk hoe dat gaat!

  *Dit onderzoek is uitgevoerd door BASF. Voor meer informatie over het onderzoek kun je www.personal-care.basf.com of www.carecreations.basf.com bezoeken.

  Met HairLust kun je een verschil maken!

  Je bent wat je eet, gaat het gezegde, maar dan ben je ook wat je op je lichaam smeert of gebruikt voor je haar.

  De natuur is belangrijk, daar zijn we van overtuigd! Daarom gebruiken we waar mogelijk biologische en natuurlijke ingrediënten, en de meeste van onze producten zijn zowel gecertificeerd biologisch als veganistisch. HairLust supplementen bevatten geen additieven, conserveermiddelen, smaakstoffen, zoetstoffen, zetmeel, gisten, lactose of gelatine - maar is rijk aan voedingsstoffen zodat je het kapsel kunt krijgen waar je van droomt. Evenzo bevatten HairLust producten geen van hormoonontregelaars zoals parabenen, ftalaten en prostaglandines, en ook geen harde SL-sulfaten. De meeste producten zijn zelfs biologisch en vegan gecertificeerd.