HairLust Conditioner


Voordelen van de HairLust Growth & Repair Conditioner

 •    Siliconenvrije conditioner
 •    Rijk aan plantaardige micro-proteïnen
 •    Voorkomt gespleten punten tot 20%*
 •    98.9% natuurlijke ingrediënten
 •    Geschikt voor geverfd haar
 •    Made in Denmark
 •    Biologisch gecertificeerd
 •    Vegan gecertificeerd
 •    SLS/SLES-, mineraalolie- en parabeenvrij
Made in Denmark
Biologisch gecertificeerd
Vegan gecertificeerd
Siliconen-, parabeen- en SLS/SLES-vrij
Hair Growth & Repair Shampoo

Hoe het werkt

HairLust Hair Growth & Repair Conditioner is ontwikkeld om je haar te verzorgen, te herbouwen en te beschermen na het gebruik van een shampoo. De actieve ingrediënten dringen diep in en versterken het haar van binnenuit, terwijl het haar van buitenaf wordt afgedicht, zodat het haar na het wassen beter wordt beschermd en minder kwetsbaar is.

Alle ingrediënten zijn gekozen vanwege hun zuiverheid en vermogen om de gezondheid van het haar te verbeteren. Ingrediënten zijn onder meer:

 • Gluadin® Kera-P LM: (Gehydrolyseerde plantaardige eiwitten) Actieve, antioxiderende micro-eiwitten die de eiwitten in het haar van binnenuit versterken en opnieuw opbouwen. Minimaliseert gespleten haarpunten en gebroken haar met maximaal 20% terwijl de algehele gezondheid van het haar met maximaal 60% wordt verbeterd* (Studie door BASF Care Creations)
 • Biologische Theobroma Cacaoboter: Heeft goede vocht vasthoudende eigenschappen en zit vol met gezonde vetzuren en natuurlijke antioxidanten.
 • Protectagen™: (Gehydrolyseerde rijstproteïne): Een plantaardig rijstextract met antioxidante mircro-proteïnen, die de eiwitten in de haarwortels opnieuw opbouwt en schade aan de haarcellen voorkomt, de structuur van het haar verbetert en gespleten haarpunten minimaliseert.
 • Biologische Olijfolie: Hydrateert en voedt het haar met o.a. gezonde vetten, vitamine A en E.
 • Biologische Granaatappelolie: Rijk aan fruitenzymen en punicinezuur, een omega 5-vetzuur dat de collageenproductie in haar en hoofdhuid stimuleert, evenals ontstekingen en vochtverlies voorkomt.
hairlust conditioner

Is dit product iets voor mij?

Of je nu halflang of lang haar hebt, dit is het product voor jou! Het oorspronkelijk Engelse woord conditioner heeft als betekenis dat het de staat van iets kan verbeteren. Dit is precies wat HairLust Hair Growth & Repair Conditioner doet. De meest voorkomende misvatting over shampoo en conditioner is dat je alleen de een of de ander nodig hebt, maar je haar heeft beide nodig. Terwijl de shampoo wordt gebruikt om talg, vuil en dode huidcellen van haar en hoofdhuid te verwijderen en te reinigen, bevat een goede conditioner ingrediënten die zijn samengesteld om het haar te beschermen en nog gezonder en mooier te maken, en noodzakelijk zijn om te voorkomen dat het haar afbreekt of droog wordt.

Gebruik HairLust Hair Growth & Repair Conditioner naar behoefte 2-3 keer per week. We raden aan om altijd een conditioner te gebruiken na het gebruik van een shampoo, omdat conditioner de haren een beschermende laag geeft na het wassen met een shampoo.

Moet ik een conditioner gebruiken als ik ook een haarmasker gebruik?

Een haarmasker is een intensieve behandeling die een paar keer per week of maand moet worden gebruikt, terwijl een conditioner bedoeld is voor de dagelijkse verzorging en behandeling van je haar. Als je haar chemisch behandeld, gekleurd, droog, kwetsbaar of dof is, is het een goed idee om beide te gebruiken om het volledige effect van beide verzorgingsproducten te krijgen. Tip: gebruik altijd het haarmasker vóór de conditioner, omdat de conditioner de haren afdicht.

Hoe gebruik ik dit product?

Gebruik HairLust Hair Growth & Repair Conditioner al naar behoefte 2-3 keer per week, en bij voorkeur elke keer nadat je je haar wast met shampoo, vooral als je lang of halflang haar hebt. We raden aan om de conditioner als laatste product te gebruiken in je doucheroutine, en altijd na de shampoo en haarkuur. De conditioner verzegelt en beschermt de breekbare, natte haren namelijk na het wassen. Wring overtollig water voorzichtig uit het haar voordat je de conditioner aanbrengt, zodat de conditioner niet wordt verdund. Laat het product 2-3 minuten inwerken voordat je je haar grondig uitspoelt.

TIP: Spoel je haar met koud water na wanneer de conditioner is uitgespoeld, omdat je haar extra goed kan verzegelen en beschermen. Warm water opent namelijk de haarcellen, terijl koud water ze weer afdicht. Hierdoor blijft je haar na het wassen beter beschermd en is het minder kwetsbaar.