HairLust Eyebrow Enhancing Serum


Voordelen van het product

  •     Activeert de natuurlijk groei
  •     Voor volle en gezonde wenkbrauwen
  •     Kan de groeicyclus verlengen
  •     Geen hormoonverstorende stoffen
  •     Zichtbare resultaten na 8-12 weken
  •     Hydrateert en voedt de wenkbrauwen
  •     Dermatologisch getest
  •     Geen bijwerkingen
  •     Krachtige formule
Made in Denmark
Dermatologisch getest
Bevat geen hormonen
Zonder sulfaten of parabenen
hairlust eyebrow enhancing serum

KRIJG VOLLERE WENKBRAUWEN BINNEN ENKELE WEKEN

Of je nou per ongeluk je wenkbrauwen hebt geëpileerd of je wenkbrauwen van nature dun en fijn zijn, een goed wenkbrauwserum kan je helpen meer volume te bereiken.

HairLust Eyebrow Enhancing Serum bestaat uit een innovatief complex op basis van krachtige en voedzame ingrediënten, waaronder biotine, L-arginine, hyaluronzuur en biotinoyl-tripeptide. Het actieve complex stimuleert de natuurlijke groeicyclus van de wenkbrauwen en voegt tegelijkertijd kracht en flexibiliteit toe aan de haartjes.

De ontwikkeling van HairLust Eyebrow Enhancement Serum heeft geresulteerd in een natuurlijke, maar krachtige formule bestaande uit actieve en voedzame ingrediënten. De combinatie van onder andere biotine (vitamine B7), hyaluronzuur, biotinoyltripeptide-1 en zuivere arganolie, die de belangrijkste ingrediënten in dit wenkbrauwserum zijn, hebben goede resultaten opgeleverd, zowel voor de stimulatie van de haargroei als de verlenging van de groeicyclus van de wenkbrauwen.

hairlust øjenbrynserum

Hoe werkt het HairLust wenkbrauwserum?

Er zijn veel wenkbrauwserums op de markt die binnen enkele weken vollere wenkbrauwen beloven. Veel van deze producten bevatten hormoonverstorende ingrediënten, die vaak gepaard gaan met een aantal bijwerkingen. Naast het risico op oogirritatie, zal het snelle effect ook tijdelijk zijn en onmiddellijk afnemen zodra je stopt met het gebruik van het product.

HairLust Eyebrow Enhancing Serum bestaat uit een verscheidenheid aan krachtige peptiden, vitamines en vetten die kracht en volheid bieden zonder het gebruik van hormoonverstorende ingrediënten. Dit wenkbrauwserum bevat ook geen parabenen of sulfaten. Om die redenen ben je er zeker van dat je intensieve zorg aan je wenkbrauwen geeft zonder risico op gevaarlijke bijwerkingen, maar eerder een langdurig resultaat.