HairLust Eyelash Enhancing Serum


Voordelen van HairLust Eyelash Enhancing Serum

  •    Activeert de natuurlijke wimpergroei
  •    Voor sterke en gezonde wimpers
  •    Kan de groeicyclus verlengen
  •    Krachtige formule
  •    Geen hormoonontregelende stoffen
  •    Geen bijwerkingen
  •    Dermatologisch getest
  •    Hydrateert en voedt de wimpers
  •    Zichtbare resultaten na 8-12 weken
Deens product
Dermatologisch getest
Bevat geen hormonen
Zonder sulfaten of parabenen
hairlust eyelash enhancing serum

Krijg langere wimpers in slechts 12 weken

Droom je van lange en volle wimpers? Een goede laag mascara kan een tijdelijk resultaat geven, maar een wimperserum brengt jouw wimpers nieuw leven en geeft een natuurlijke en mooie uitstraling.

HairLust Eyelash Enhancing Serum is een innovatief wimperserum dat actieve ingrediënten combineert voor langere en vollere wimpers. Onze krachtige formule is een veilig alternatief voor vollere en langere wimpers zonder de typische bijwerkingen van hormoonontregelende alternatieven op de markt.

De ontwikkeling van HairLust Eyelash Enhancement Serum heeft geresulteerd in een krachtige formule die bestaat uit actieve en voedzame ingrediënten. De combinatie van onder andere biotine (vitamine B7), glycerine, hyaluronzuur, biotinoyltripeptide-1 en zink-PCA, die de belangrijkste ingrediënten zijn in dit wimperserum, hebben goede resultaten opgeleverd, zowel voor de stimulatie van haargroei en verlenging van de groeicyclus van de wimpers.

hairlust eyelasheserum

Hoe het werkt?

Je wimpers hebben een relatief korte groeicyclus en duren ongeveer 30 tot 45 dagen. Hormonale veranderingen in het lichaam, waaronder stress en zwangerschap, evenals eczeem of make-up, kunnen deze groeicyclus verminderen en bijdragen aan het breken of uitvallen van de wimpers. In principe is de lengte en het volume van de wimpers vooraf bepaald door de genetica, maar bepaalde voedingsstoffen kunnen de wimper gezondheid ondersteunen en de groeicyclus van de wimpers verlengen.

HairLust Eyelash Enhancing Serum werkt om de reguliere groeicyclus van de wimpers te verlengen door peptiden, vitamines en vetten te combineren die wimpers sterker, langer en dikker houden.

De actieve ingrediënten in HairLust Eyelash Enhancing Serum:

Biotine is een in water oplosbare vitamine (vitamine B7) en maakt deel uit van het bekende vitamine B-complex. Biotine geeft kracht aan zwakke wimpers en kan de groeicyclus van de wimpers verlengen. Biotine is een van de meest bekende vitaminen op de markt om gezonde wimpers en haargroei te behouden.

Glycerine is een natuurlijk bestanddeel dat in oliën en vetten wordt aangetroffen. Glycerine wordt al vele jaren als een vochtinbrengend ingrediënt in andere producten gebruikt en wordt als zeer effectief, maar zachtaardig beschouwd voor een gevoelige en geïrriteerde huid. In HairLust Eyelash Enhancing Serum helpt glycerine de wimpers beschermen tegen schade door make-up en andere externe factoren. "

Cafeïne is niet alleen stimulerend wanneer het wordt geserveerd in koffie, maar ook wanneer het in cosmetica wordt gebruikt. Cafeïne bevordert de bloedcirculatie in de haarzakjes en kan de flexibiliteit en algemene gezondheid van de wimpers vergroten.

Hyaluronzuur wordt van nature in het lichaam aangetroffen en naarmate we ouder worden, produceren we steeds minder. Hyaluronzuur biedt ondersteuning, vocht en wendbaarheid aan de wimpers en zorgt voor een gezond uiterlijk. Bovendien wordt het erkend voor het helpen handhaven van gezonde wimpers en haargroei.

Biotinoyl Tripeptide-1 is een actieve peptide in HairLust Eyelash Enhancing Serum en wordt erkend voor gebruik tegen haaruitval en wordt ook gebruikt voor de positieve effecten op de haargroeicyclus. Biotinyl Tripeptide-1 helpt de productie van DHT te verminderen, wat de belangrijkste bijdragende factor is voor haarverlies, terwijl het tegelijkertijd de groeicyclus van het haar in de anagene fase, de actieve groeifase van het haar, kan verlengen. Het dwingt de cellen in de wortels van de wimpers om dikker en langer te worden.

Panthenol herstelt, hydrateert en beschermt de haarzakjes en wimpers via celvernieuwende provitamine. Het voegt vocht toe, wat de structuur van de wimpers verbetert en ze sterker en flexibeler maakt.

Zink PCA heeft antibacteriële eigenschappen en kan helpen de ophoping van talg in de wimpers onder controle te houden. Talg is een vetachtige, olieachtige stof die wordt geproduceerd uit cellen die vet en dode vet produceren. Hoewel gezonde oliën in de wimpers gunstig zijn voor hun gezondheid en uiterlijk, resulteert te veel olie in een blokkering van de absorptie van andere ingrediënten en de opbouw van talg en bacteriën. Zink PCA helpt een gezonde talg balans in de wimpers te behouden, zodat ze gezond en ontvankelijk blijven voor de andere voedingsingrediënten in het product.

Zonder:

HairLust Eyelash Enhancing Serum bevat geen parabenen, sulfaten of hormoonverstorende ingrediënten.

Voor & na foto's:

Hairlust eyelash enhancing serum before after

 

Resultaten kunnen van persoon tot persoon variëren.