HairLust Shampoo


Benefits of HairLust Hair Growth & Repair Shampoo:

 •    Verlengt de levenscyclus van het haar
 •    Rijke aan plantaardige micro-proteïnen
 •    Voorkomt gespleten punten tot 20%*
 •    Geschikt voor geverfd haar
 •    Made in Denmark
 •    Gecertificeerd biologisch
 •    Gecertificeerd vegan
 •    Geen parabenen, sulfaten, ftalaten
 •    Siliconenvrije shampoo
Made in Denmark
Gecertificeerd biologisch
Gecertificeerd vegan
Zonder parabenen, siliconen of SLS
Hair Growth & Repair Shampoo

Zo werkt Hair Growth & Repair Shampoo

Hair Growth & Repair Shampoo is speciaal ontworpen om droog en beschadigd haar tegen te gaan en het haar diepgaand te versterken, te herstellen en te verzorgen. Zodat je droge lokken weer tot leven komen, de hoofdhuid balans wordt hersteld en je haar lang en sterk kan groeien zonder af te breken. De actieve ingrediënten dringen diep in het haar en de haarwortels door en herstellen de kracht en vitaliteit van het haar. Van wortel tot punt.

Alle ingrediënten zijn geselecteerd op hun puurheid en vermogen om de gezondheid van het haar te verbeteren. Bevat o.a.:

 • Gluadin® Kera-P LM (Hydrolyzed Vegetable Protein): (Gehydrolyseerde plantaardige eiwitten) Actieve, antioxiderende micro-eiwitten die de eiwitten in het haar van binnenuit versterken en opnieuw opbouwen. Minimaliseert gespleten haarpunten en gebroken haar met maximaal 20% terwijl de algehele gezondheid van het haar met maximaal 60% wordt verbeterd* (Studie door BASF Care Creations)
 • Protectagen™ (Gehydrolyseerde rijstproteïne): Een plantaardig rijstextract met antioxidante mircro-proteïnen, die de eiwitten in de haarwortels opnieuw opbouwt en schade aan de haarcellen voorkomt, de structuur van het haar verbetert en gespleten haarpunten minimaliseert.
 • Biologische Aloë Vera: Vol met enzymen, voedingsstoffen en vitamines die helpen de hydratatie en de elasticiteit van het haar te behouden, terwijl de natuurlijke pH van de hoofdhuid in balans wordt gehouden en een gezonde haargroei wordt ondersteund.
 • Biologisch Mango-extract: Werkt hydraterend en als antioxidant, beschermt tegen UV-stralen en stimuleert de regeneratie van de haarcellen en de collageenproductie.
 • Biologisch Bosbessenextract: Werkt antioxidant, antibacterieel en exfoliërend, en verbetert de elasticiteit en glans van het haar.
hairlust shampoo

Veelgestelde vragen

Is Hair Growth & Repair Shampoo iets voor mij?

Hair Growth & Repair Shampoo kan door iedereen worden gebruikt, of je nu gekleurde of niet gekleurde, droge of zachte, beschadigde of sterke haren of een gevoelige of gezonde hoofdhuid hebt. Het doet echter wonderen voor droog, beschadigd en dun haar.

Kan ik de shampoo zonder conditioner gebruiken?

We raden altijd aan om te eindigen met een conditioner na gebruik van een shampoo, vooral als je lang haar hebt. De conditioner fungeert als een afsluitende laag op de breekbare haren na het wassen, omvat het vocht en voeding langer vast kan houden en het haar beter beschermd achterlaat.

*Deze onderzoeken zijn uitgevoerd door BASF en Ashland. Bezoek voor meer informatie over de onderzoeken www.personal-care.basf.com, www.carecreations.basf.com, www.ashland.com.

Hoe vaak en hoe gebruik ik de shampoo?

Gebruik de shampoo al naar behoefte 2-3 keer per week. We raden je aan om je haar er geleidelijk aan te laten wennen dat het niet elke dag gewassen hoeft te worden, maar in plaats daarvan om de andere dag of slechts een paar keer per week. Hierdoor kan de hoofdhuid een natuurlijker evenwicht vinden. Wanneer de natuurlijke oliën en talg van de hoofdhuid te vaak worden weggewassen, wordt de talgproductie verder verhoogd omdat de hoofdhuid compenseert in een poging om de huid en het haar te beschermen tegen bijv. uitdroging.

Was je haren met de shampoo in 2 rondes: in de 1ste wasbeurt wordt de shampoo gelijkmatig in nat haar verdeeld en goed in de hoofdhuid gemasseerd. Spoel het uit en ga door met de volgende wasbeurt. Schuim de shampoo in de 2de wasbeurt goed op en verspreidt het tot in de punten. Spoel grondig en eindig met HairLust Hair Growth & Repair Conditioner.