HairLust Shampoo & Conditioner


Voordelen van het product

 •    Verlengt de levenscyclus van het haar
 •    Rijke aan plantaardige micro-proteïnen
 •    Voorkomt gespleten punten tot 20%*
 •    Geschikt voor geverfd haar
 •    Made in Denmark
 •    Biologisch gecertificeerd
 •    Vegan gecertificeerd
 •    SLS-, parabeen- en ftalaatvrij
 •    Siliconenvrije shampoo & conditioner
Made in Denmark
Biologisch gecertificeerd
Vegan gecertifeerd
Sulfaat-, parabeen- en ftalaatvrij
hairlust shampoo og conditioner

Hoe het werkt

Onze Hair Growth & Repair Set is ontwikkeld om bijwerkingen van een gebrek aan voedingsstoffen, eiwitverlies en ruwe haarverzorgingsroutines tegen te gaan. De producten zijn geschikt voor degenen die langere haren willen zonder dat ze afbreken.

Alle ingrediënten zijn gekozen vanwege hun zuiverheid en vermogen om de gezondheid van het haar te verbeteren. Ingrediënten zijn o.a.:

 • Gluadin® Kera-P LM: (Gehydrolyseerde plantaardige eiwitten) Actieve, antioxiderende micro-eiwitten die de eiwitten in het haar van binnenuit versterken en opnieuw opbouwen. Minimaliseert gespleten haarpunten en gebroken haar met maximaal 20% terwijl de algehele gezondheid van het haar met maximaal 60% wordt verbeterd* (Studie door BASF Care Creations)
 • Biologische Theobroma Cacaoboter: Heeft goede vocht vasthoudende eigenschappen en zit vol met gezonde vetzuren en natuurlijke antioxidanten.
 • Protectagen™: (Gehydrolyseerde rijstproteïne): Een plantaardig rijstextract met antioxidante mircro-proteïnen, die de eiwitten in de haarwortels opnieuw opbouwt en schade aan de haarcellen voorkomt, de structuur van het haar verbetert en gespleten haarpunten minimaliseert.
 • Biologische Granaatappelolie: Rijk aan fruitenzymen en punicinezuur, een omega 5-vetzuur dat de collageenproductie in haar en hoofdhuid stimuleert, evenals ontstekingen en vochtverlies voorkomt.
hairlust shampoo og conditioner

Zijn deze producten iets voor mij?

De producten zijn geschikt voor alle haartypes. Ze zijn vooral geschikt voor dun, droog en breekbaar haar, en voor degenen die extra haarlengte willen zonder dat de haren afbreken.

Moet ik zowel shampoo als conditioner gebruiken bij elke wasbeurt?

Het korte antwoord is ja! We raden altijd aan om een conditioner na de shampoo te gebruiken. Dit is omdat een conditioner de haren afdicht en de goede voeding van de producten effectief inkapselt, terwijl het haar wordt beschermd en wordt voorbereid op de dagelijkse invloeden. Daarom zijn een shampoo en conditioner altijd beter samen dan individueel.

*Deze onderzoeken zijn uitgevoerd door BASF en Ashland. Bezoek voor meer informatie over de onderzoeken www.personal-care.basf.com, www.carecreations.basf.com, www.ashland.com.

Hoe gebruik ik de producten?

Was je haar 2x met de HairLust Hair Growth & Repair Shampoo. Masseer de eerste keer de shampoo goed in op de hoofdhuid en spoel het uit met warm water. Bij de eerste wasbeurt zal de shampoo niet zoveel schuimen. Masseer de shampoo bij de tweede wasbeurt grondig van de hoofdhuid tot de punten en spoel af met warm water. Op deze manier worden talg en productresten efficiënter verwijderd, zodat de haarwortels zuurstof kunnen krijgen en het haar de gezonde voedingsstoffen in de conditioner beter kan opnemen.

Eindig met HairLust Hair Growth & Repair Conditioner. Verdeel de conditioner gelijkmatig in het haar van wortel tot punt, masseer het zachtjes in en laat het 2-3 minuten inwerken.