HairLust Shampoo & Conditioner


Voordelen van het product

  •    Sulfaatvrije shampoo en conditioner
  •    Rijke aan plantaardige micro-proteïnen
  •    Voorkomt gespleten punten tot 20%*
  •    Geschikt voor geverfd haar
  •    Natuurlijke 'good-for-you' ingrediënten
  •    Made in Denmark
  •    Biologisch gecertificeerd
  •    Vegan gecertificeerd
  •     SLS-, parabeen- en ftalaatvrij
Made in Denmark
Biologisch gecertificeerd
Vegan gecertificeerd
SLS-, parabeen- en siliconenvrij
hairlust shampoo

Hoe het werkt

Hair Growth & Repair Set biedt een ideale oplossing voor vrouwen met droog, beschadigd, fijn of dunner wordend haar. We hebben deze sulfaatvrije shampoo en conditioner samengesteld met natuurlijke plantenextracten zoals aloë vera, cacaoboter en granaatappelolie om het haar van buiten naar binnen te voeden met lichtgewicht vocht. Deze plantenextracten zijn ook rijk aan krachtige antioxidanten die het haar en de hoofdhuid beschermen tegen schadelijke UV-stralen en andere schadelijke omgevingsfactoren

Wat zit erin?

Hair Growth & Repair Shampoo, 250 ml.

Hair Growth & Repair Shampoo bevat zachte zepen en zeezout gewonnen uit de Dode Zee, om overtollig talg, vuil en opgehoopte productresten voorzichtig te verwijderen zonder het haar en de hoofdhuid uit te drogen. Omdat we onze sulfaatvrije shampoo speciaal hebben samengesteld voor droog, beschadigd of dunner wordend haar, hebben we ook veel lichtgewicht botanische hydraterende extracten toegevoegd, zoals biologische aloë vera, mango-extract en bosbessenextract. Plantaardige eiwitten zoals Protectagen ™ herbouwen beschadigd haar vanaf de wortels, waardoor gespleten haarpunten en breuk worden geminimaliseerd. Krachtige antioxidanten beschermen het haar en de hoofdhuid tegen UV-stralen en andere schadelijke omgevingsfactoren. Gebruik voor het beste resultaat onze sulfaatvrije shampoo en conditioner samen.

Hair Growth & Repair Conditioner, 250 ml.

Deze verdichtende, natuurlijke conditioner is de perfecte aanvulling voor Hair Growth & Repair Shampoo. Waarom? Omdat het de conditie van droog, beschadigd en dunner wordend haar verbetert door versterking, hydratatie en bescherming tegen verdere schade. Veganistische micro-eiwitten versterken de structuur van het haar, waardoor breuk en gespleten punten worden verminderd. Lichtgewichte hydraterende ingrediënten zoals glycerine en biologische aloë vera houden vocht vast in het haar voor langdurige hydratatie. Botanische stoffen boordevol antioxidanten, zoals biologische granaatappelolie, hebben een UV-beschermend effect op het haar en beschermen tegen toekomstige schade. En aangezien deze natuurlijke conditioner zonder siliconen is, zal het zich niet op het haar ophopen en het verzwaren

hairlust conditioner

Is deze set iets voor mij?

Deze sulfaatvrije shampoo en conditioner biedt zachte reiniging en herstellende effecten voor vrouwen met droog, beschadigd of dunner wordend haar. Hair Growth & Repair Set is geschikt voor mensen met een gevoelige hoofdhuid, omdat het geen sulfaten of andere ingrediënten bevat die jeuk veroorzaken.

WANNEER KAN IK RESULTATEN ZIEN?

Volgens verschillende onderzoeken kan cafeïne de haargroei in zes maanden verbeteren. Protectagen™, dat het aantal gespleten punten kan verminderen, werkt in slechts 21 dagen*.

*Deze onderzoeken zijn uitgevoerd door BASF en Ashland. Bezoek voor meer informatie over de onderzoeken www.personal-care.basf.com, www.carecreations.basf.com, www.ashland.com.

HOE KAN IK MIJN RESULTATEN VERBETEREN?

Om de resultaten van het gebruik van deze set voor vrouwen te maximaliseren, raden we aan om producten te gebruiken die speciaal zijn ontwikkeld voor de behoeften van dunner of droog haar, zoals Hair Defense & Hydration Mist voor extra hydratatie en bescherming tegen de zon.

Voor intensieve hydratatie en haar herstel, combineer met een wekelijks haarmasker.

Waarom zou ik kiezen voor een natuurlijke conditioner zonder siliconen?

Traditionele conditioners gebruiken vaak siliconen om de haarschacht te coaten, waardoor het haar glanst en glad aanvoelt. Siliconen kunnen zich echter ophopen op de haarschacht. Na verloop van tijd maakt deze opbouw het haar zwaarder, waardoor het slap en lang wordt. Ophoping van siliconen is een probleem voor alle haartypes, maar het is vooral problematisch voor fijn en dunner wordend haar dat volume nodig heeft. Dus als je fijn of dunner wordend haar hebt, kies dan altijd voor een natuurlijke conditioner zonder siliconen.

Hoe gebruik ik de producten?

Aangezien deze sulfaatvrije shampoo is geformuleerd zonder schuimende sulfaten, vereist het gebruik ervan een andere aanpak dan bij traditionele shampoos.

Begin met bevochtigen van het haar met water. Breng een kleine hoeveelheid Hair Growth & Repair Shampoo in de palm van jouw hand en masseer het vervolgens in de hoofdhuid. Spoel uit met water en herhaal. De tweede wasbeurt activeert het schuimproces en verwijdert hardnekkige ophoping en overtollige olie uit het haar.

Spoel grondig uit en gebruik daarna Hair Growth & Repair Conditioner.