Het verhaal achter HairLust


In 2017 hebben Sofie Tidemand en Rasmus Serup uit eerste hand ervaren hoeveel dunner wordend haar en haarverlies van invloed kan zijn op het zelfbeeld. Vooral bij vrouwen, voor wie haaruitval vaak een probleem is, wordt er niet op dezelfde manier over gepraat als bij mannen.
Ze waren beiden ver in de twintig en zagen dus hoe groot het probleem van haarverlies was, voor zowel zichzelf als voor de mensen om hen heen.

Sofie had het typische dunne en fragiele, Scandinavische haar, dat sinds haar tienerjaren last had van gespleten punten en droge, beschadigde haarlokken. Dit verergerde vooral toen ze als tiener extensions kreeg, waardoor haar haar nooit zijn oorspronkelijke, gezonde toestand terugkreeg. Dit kwam deels als gevolg van stressvolle werkperiodes en te weinig tijd overdag om goed te eten, goed te slapen en voldoende te bewegen.
Zoals veel mannen van in de twintig, begonnen de vrienden van Rasmus elkaar te plagen over hun beginnende haaruitval en teruglopende haarlijnen. Veel van hen begonnen met het dragen van hoofddeksels, ook al was het niet koud buiten - het werd ineens erg populair om een muts of hoed te dragen om de teruglopende haarlijn te verbergen.
Zowel Sofie als Rasmus waren bekend met het probleem van en het taboe rond haarverlies. Maar in plaats van het probleem te negeren, het lage zelfbeeld te accepteren en de muts nog verder naar beneden te trekken, besloten ze actie te ondernemen. Haaruitval werd niet langer als een taboe beschouwd, maar iets dat gewoon te voorkomen was en acceptabel was om over te praten.
Met eerdere ervaringen uit de voedingssupplementen industrie, zagen beiden de groeiende trend van interne lichaamsverzorging en een verhoogde focus op innerlijke schoonheid. Dat is de manier waarop de reis begon met het zorgvuldig onderzoeken van het potentieel voor een voedingssupplement voor haarverzorging, dat erg groot bleek te zijn. Ze bleken niet de enige te zijn in hun behoefte aan een natuurlijk voedingssupplement voor innerlijke haarverzorging.
Vanaf dat moment ging het snel voor Sofie en Rasmus en tegenwoordig werkt het hele team van HairLust elke dag samen om mannen en vrouwen te helpen gezonder, langer en dikker haar te krijgen. Ook willen we mensen inspireren tot meer openheid over haaruitval en de ervaringen meer met elkaar te delen. We willen niet alleen praten over en verduidelijken dat haarverlies een natuurlijk fenomeen is - een onderwerp dat voor veel mensen gevoelig en negatief kan zijn - maar we willen ook een verschil maken door innovatieve, schone producten te leveren die echt werken.

Gemaakt door en voor sceptici

Natuurlijke voedingssupplementen en haarverzorgingsproducten tegen haaruitval? We waren zelf sceptisch voordat we met HairLust begonnen, maar soms zijn dingen niet te goed om waar te zijn! We laten de resultaten voor zichzelf spreken en de reacties van onze klanten zijn dan ook erg positief. De meesten van hen ervaren verbluffende resultaten, zowel met betrekking tot haargroei als haargezondheid na het gebruik van HairLust.
Na verloop van tijd hebben schoonheidsprofessionals, klanten en andere sceptici HairLust erkend en geprezen vanwege het doorbreken van conservatieve tradities in de markt en het ontwikkelen van producten die echt werken.

 

We hebben geleerd dat de weg naar mooi en gezond haar zowel innerlijke als uiterlijke haarverzorging vereist. Daarom hebben we natuurlijke voedingssupplementen en haarverzorgingsproducten ontwikkeld die rijk zijn aan essentiële vitaminen, mineralen, aminozuren en voedingsstoffen, allemaal samenwerkend voor een optimaal resultaat. Onze producten zijn onderverdeeld in twee series die bijdragen aan een optimale haarverzorging door zowel de interne haarverzorging te behandelen via voedingssupplementen voor het haar als externe haarverzorging met haarverzorgingsproducten en accessoires. Alle producten zijn zorgvuldig ontwikkeld en de ingrediënten worden gedoseerd en samengesteld om op de best mogelijke manier op elkaar aan te sluiten. Op die manier vullen de interne en externe haarverzorging elkaar effectief aan.