Hair Growth & Repair Shampoo for Men


Voordelen van het product

 •    Voor droog, dun & breekbaar haar
 •    Rijk aan plantaardige micro-proteïnen
 •    Herstelt het haar diepgaand
 •    Geschikt voor geverfd haar
 •    Kalmeert een geïrriteerde hoofdhuid
 •    Made in Denmark
 •    Gecertificeerd biologisch
 •    Gecertificeerd door The Vegan Society
 •    Geen parabenen, sulfaten, ftalaten
Made in Denmark
Gecertificeerd biologisch
Gecertificeerd vegan
Zonder schadelijke stoffen
Hair Growth & Repair Shampoo For Men

Hoe het werkt

HairLust Hair Growth & Repair Shampoo voor mannen is een unieke shampoo die speciaal is ontwikkeld om droog en beschadigd haar bij mannen te versterken en te herstellen. Met zijn herstellende proteïnerijke formule, werkt deze shampoo om de ​​geïrriteerde hoofdhuid te kalmeren en draagt ​​het bij tot het behoud van gezond en gevoed haar. Alle ingrediënten zijn geselecteerd op hun zuiverheid en doeltreffendheid bij het verbeteren van de gezondheid van jouw haar:

 • Gluadin® Kera-P LM (Gehydroliseerde plantaardige proteïne) - Actieve micro-eiwitten die het haar van binnenuit versterken en weer opbouwen. Werkt om de groeicyclus van het haar te verlengen, terwijl het haar zichtbaar gezonder en veerkrachtiger blijft. Minimaliseert kapot haar tot 20%, terwijl de algehele haargezondheid tot wel 60% verbetert *(BASF Care Creations Studies)
 • Biologische Aloë Bladsap - Boordevol enzymen, mineralen, aminozuren, voedingsstoffen en vitamines die helpen de natuurlijke pH-waarde van de hoofdhuid te behouden en een gezonde haargroei te ondersteunen
 • Protectagen™ (Gehydroliseerde rijstproteïne) - Een veganistisch rijstextract met antioxiderende micro-proteïnen die het eiwitverlies herstellen, en schade veroorzaakt door vrije radicalen, verontreinigende stoffen en omgevingsinvloeden bestrijden
 • Biologische Groene Muntbladolie - Ontgift, zuivert en voedt de hoofdhuid door een verkoelend gevoel te geven dat de bloedcirculatie stimuleert
 • Biologische Olijfboombladolie - Versterkt en beschermt het haar van wortel tot punt. Voegt vocht en voeding toe aan zowel de haarzakjes als de hoofdhuid
hairlust shampoo men

Veelgestelde Vragen

Wie kan deze shampoo gebruiken?

De HairLust Hair Growth & Repair Shampoo For Men werkt op alle haartypes, dus iedereen kan het gebruiken. We raden dit product echter in het bijzonder aan voor mannen die een onbalans van de hoofdhuid ervaren waar deze droog, vet of iets daartussenin kan zijn - of natuurlijk voor mannen die last hebben van haaruitval of haaruitval.

Kan ik deze shampoo gebruiken zonder conditioner?

Als je lang haar hebt, kan het een goed idee zijn om je douche af te maken met een conditioner na het wassen met shampoo. De conditioner verzegelt het kwetsbare haar na het wassen, houdt vocht vast en voedt voor beter beschermd haar. Als je kort haar hebt, kan je indien nodig conditioner gebruiken of deze helemaal weglaten als je het haar vaak knipt.

*Deze onderzoeken zijn eigendom van BASF. Voor meer informatie over de onderzoeken, bekijk www.personal-care.basf.com of www.carecreations.basf.com.

Hoe gebruik ik het product en hoe vaak?

Verdeel de HairLust Hair Growth & Repair for Men in nat haar en schuim het op. Masseer de shampoo goed in in de hoofdhuid en laat het product ca. 2 minuten inwerken voordat je het uitspoelt. Gebruik de shampoo 1-3 keer per week, afhankelijk van jouw haartype.

We raden je aan om de frequentie van het haarwassen tot een minimum te beperken, omdat het ruw is voor zowel het haar als de hoofdhuid. Probeer eraan te wennen dat je je haar slechts 1-3 keer per week wast. Dit kan ook helpen om het evenwicht op de hoofdhuid te herstellen.