Hair Growth & Repair Shampoo for Men


Voordelen van het product 

 •    Voor dun, droog of breekbaar haar
 •    Hydrateert en balanceert de hoofdhuid
 •    Bevordert de haargroei
 •    100% natuurlijke rozemarijngeur
 •    Biologisch gecertificeerd
 •    Made in Denmark
 •    Vegan gecertificeerd
 •    Sulfaat-, parabeen- en ftalaatvrij
 •    97,5% natuurlijke ingrediënten
Made in Denmark
Biologisch gecertificeerd
Vegan gecertificeerd
Sulfaat-, parabeen- en ftalaatvrij
Hair Growth & Repair Shampoo For Men

Hoe het werkt

Herstel je haar met de Hair Growth & Repair Shampoo for Men. We hebben deze herstellende shampoo speciaal samengesteld voor dunner wordend haar bij mannen. De shampoo hydrateert en versterkt het bestaande haar om haarbreuk te voorkomen, terwijl de gezondheid van de hoofdhuid wordt verbeterd om de ideale omstandigheden te creëren voor een betere haargroei.

Hair Growth & Repair Shampoo for Men bevat twee krachtige, klinisch bewezen ingrediënten: Anagain™ en organische rozemarijnolie. Anagain™, afkomstig van erwtenscheuten, verlengt de groeifase van het haar en vermindert de uitvalfase, wat leidt tot een betere haargroei en dichter haar in slechts drie maanden*. Van biologische rozemarijnolie is bewezen dat het haaruitval vermindert door de haardichtheid aanzienlijk te verhogen, bij gebruik gedurende zes maanden. Met deze goed gedocumenteerde combinatie krijg je een klinisch bewezen haargroei-complex zonder bijwerkingen.

 • Organic Aloe Vera - Dit antioxidantrijke natuurlijke extract reinigt het haar en de hoofdhuid op milde wijze zonder het aan te tasten. Aloë Vera helpt een gezonde pH-waarde van de hoofdhuid te behouden, wat de haargroei bevordert. Bovendien versterken en hydrateren de lichtgewicht vochtinbrengende eigenschappen van aloë vera beschadigd haar om afbreken en uitvallen te voorkomen.
 • Glycerin - Dit natuurlijke bevochtigingsmiddel trekt vocht in uitgedroogd haar voor langdurige, lichtgewicht hydratatie.
 • Maris Sal (Dead Sea Salt) Dit natuurlijke zout, afkomstig uit de Dode Zee, heeft een mild reinigende werking. Ook stimuleert Dode Zeezout de gezondheid van de hoofdhuid dankzij de schimmelwerende eigenschappen die hoofdhuidproblemen zoals roos elimineren.
 • Anagain™ - Dit ongelooflijke natuurlijke plantenextract is afkomstig van erwtenscheuten. Van Anagain™ is klinisch bewezen dat het de groei van nieuwe haren stimuleert voor dichter haar in slechts drie maanden. In een klinische studie is bewezen dat het de haargroei reactiveert doordat het zich rechtstreeks richt op de dermale papillacellen die essentieel zijn voor de haargroeicyclus. Dankzij zijn dubbele werking verhoogt Anagain™ met succes de expressie van het noggin-gen, wat resulteert in een kortere rustperiode. In een klinische studie verhoogde Anagain ™ de haargroeicoëfficiënt (verhouding van actieve haarzakjes tot degenererende) met 78% toename in 3 maanden*. AnaGain™ is bekroond als "meest innovatieve haarverzorgingsingrediënt van het jaar" door het Beyond Beauty Lab.
 • Organic Rosemary Oil - Onderzoek heeft aangetoond dat rozemarijnolie de haargroei stimuleert met significante resultaten in zes maanden.
hairlust shampoo men

Is het product geschikt voor iedereen?

We hebben het product speciaal samengesteld voor mannen met dunner wordend haar die hun haargroei willen verbeteren. Deze shampoo hydrateert het bestaande haar en verbetert de gezondheid van de hoofdhuid om de haargroei te stimuleren.

Is het alleen voor mannen?

Nee, iedereen kan dit product gebruiken. Dit product is echter speciaal samengesteld voor mannen die last hebben van haaruitval en de unieke behoeften van de hoofdhuid en haarverzorging van mannen. Als je last hebt van haaruitval bij vrouwen, raden we je aan Hair Growth & Repair Shampoo and Conditioner te gebruiken, dat is een combinatie die zowel gespleten haarpunten als dunner wordend haar bij vrouwen aanpakt.

Wat kan ik nog meer doen om de haargroei te verbeteren?

Wij raden een tweeledige aanpak van haaruitval aan. Hair Growth & Repair Shampoo for Men zal het haar van buitenaf onderhouden, terwijl Hair Growth Formula Gummies for Men en Hair Growth Formula Tablets for Men van binnenuit werken. Deze haarsupplementen bevatten vitale vitaminen en mineralen, waaronder silica uit bamboe-extract en aminozuren, alsmede biotine, zink en selenium, die bijdragen tot het behoud van normaal haar.

Wanneer kan ik resultaten verwachten?

Onderzoek heeft aangetoond dat AnaGain™ de haardichtheid in slechts drie maanden verbetert. Rozemarijnolie zorgde voor een aanzienlijke toename van de haardichtheid na 6 maanden gebruik.

Voor het beste resultaat is het belangrijk om Hair Growth & Repair Shampoo for Men volgens de instructies te gebruiken. Consistentie is de sleutel!

Hoe gebruik ik dit product?

Verdeel de HairLust Hair Growth & Repair Shampoo for Men gelijkmatig over het natte haar en laat het schuimen. Zorg ervoor dat de shampoo goed in de hoofdhuid wordt gemasseerd en laat het 1-2 minuten inwerken.

* Onderzoeken door Mibelle Biochemistry. Voor meer informatie over de onderzoeken, bezoek mibellebiochemistry.com.